Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

sosiaalinen media

Hahmojen sivuille on mahdollista upottaa elementtejä sosiaalisesta mediasta. Täten saa paremmin visuaalista kuvaa hahmon elämästä ja persoonasta! Mikään pakko ei ole kuitenkaan luoda hahmolle sosiaalisen median elementtejä.

Huom! Kyseessä ei ole aidot käyttäjät! Hahmoille ei luoda oikeita tilejä mihinkään sosiaaliseen mediaan, vaan otetaan mallia niiden formaateista ja luodaan kuvanmuokkauksella samannäköisiä elementtejä, jotka julkaistaan vain ja ainoastaan hahmon sivulla.

Instagram: Jos haluat hahmollesi oman Instagram-feedin, lähetä tämän sivun alaosassa olevaan vieraskirjaan vähintään 6 kuvaa numerojärjestyksessä (tämän pohjan mukaan), profiilikuva, käyttäjänimi sekä teksti bioon. Voit myös päättää kuvitteelliset lukemat; julkaisujen määrän, seuraajien määrän sekä seurattujen käyttäjien määrän.

Snapchat: Jos haluat hahmollesi Snapchat-tyylisiä kuvia, lähetä rämän sivun alaosassa olevaan vieraskirjaan haluamasi kuvat (mieluusti 450x800 pikselin resoluutiossa), ja mahdollinen teksti. Voit myös itse luoda Snapchat-kuvat, mutta muista, että Snapchat-kuvien yleisin resoluutio on 450x800! Tekstielementtien taustana käytän itse 80% voimakasta mustaa (background: #000000; opacity: 0.8).

Muut: Jos sinulla on ehdotuksia uusiin some-elementteihin, ilmoita alla olevaan vieraskirjaan!


Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kahdeksan plus kahdeksan?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

 

 

©2019 connections - suntuubi.com